Minőség és megbízhatóság

MOTIM teljesen elkötelezett abban, hogy partnereinek folyamatosan kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítson. A társaság minden tevékenységében a felhasználók ítélete és megelégedettsége a döntő minőségi mérce.

MOTIM az olvadékból öntött tűzálló idomok előállítása és alkalmazástechnikája területén felhalmozott több, mint 4 évtizedes tapasztalatainak birtokában, magasan kvalifikált szakemberei állandóan továbbfejlesztik a termékeket és azok gyártási folyamatait azért, hogy nagymértékben hozzájáruljon a felhasználók gazdasági céljainak megvalósításához. Műszaki kérdésekben és az optimális tűzállóanyag kiválasztásában a MOTIM vevőszolgálati mérnökei, üzletkötői és az egész világra kiterjedő képviselői hálózata mindenkor készséggel állnak rendelkezésre az üvegipari kemencék tervezői és üzemeltetői számára

MOTIM az olvadékból öntött tűzálló idomok egyenletesen jó minőségét ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabvány szerint kialakított és tanúsított minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával garantálja. A társaság minden tevékenysége közben nagy gondot fordít a természet és a környezet védelmére és megóvására. A törvényi és más előírások folyamatos figyelése és betartása mellett törekszik a környezetszennyezés megelőzésére, valamint állandóan csökkenti a környezeti terheléseket és a természeti erőforrások felhasználását.

   

MOTIM minőségi és környezetvédelmi elkötelezettsége szilárd alapot biztosít a társaság korszerű, kiszámítható és ellenőrzött működéséhez, ami a partnerei számára garantálja a kiváló minőséget és a hosszútávú, kölcsönösen előnyös együttműködést.